You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI – porodična kompanija sa razvijenom svešću o vrednostima

Mi činimo gradnju ekonomičnijom, bržom i bezbednijom. Pružanje najbolje usluge našim klijentima je moto, koji nas svakodnevno pokreće. Kao savremena porodična kompanija sa specifičnom korporativnom kulturom, predstavljamo lidera u oblasti izrade i primene sistemskih oplata i skela.

Na to smo ponosni. Naša jedinstvena kultura je osnova našeg ekonomskog uspeha.

Ovaj uspeh je bio moguć, zahvaljujući izvanrednom doprinosu velikog broja pojedinaca. On je izgrađen na temelju međusobnog poverenja i poštovanja.

Težimo profitabilnom rastu, širom sveta. Ekonomski uspeh je naš cilj. Zajedničke ideje i stavovi okosnica su fundamentalnih vrednosti, na kojima su Artur i Christl Schwörer gradili firmu od njenog osnivanja 1969.
Tokom niza godina izgrađen je korporativni identitet, koga Vam mi koji činimo porodicu Schwörer, savetodavni odbor i menadžment grupacije, u daljem tekstu predstavljamo.

Uspeh ne dolazi sam po sebi, već se za njega, iz dana u dan, treba iznova boriti. Naše vrednosti, naši faktori uspeha i naša jasna strategija su osnov, a ujedno i smernice, kako bi nastavili da ispisujemo priču uspeha firme PERI.

Čemu težimo: Naša vizija

Trudimo se da budemo vodeći partner u svim oblastima primene opata i skela, širom sveta.

Za šta se zalažemo: Naša misija

Gradnju činmo ekonomičnijom, bržom i bezbednijom. Svakodnevno smo orijentisani na pružanje najbolje usluge našim klijentima.

U šta verujemo: Naše vrednosti

Uspeh kompanije PERI zasniva se na temeljnim vrednostima. Bio je to preduzetnički duh Artur Schwörer-a i njegovih saradnika, zahvaljujući kome su, boreći se sa poteškoćama, osvojeni prvi projekti. Bila je to pouzdanost PERI tima, koja je opravdala poverenje, koje su nam ukazali naši prvi klijenti, čime su stvoreni uslovi za realizaciju novih projekata. To je otvorenost velikog broja zaposlenih ka novim znanjima, čime učimo jedni od drugih i rastemo na internacionalnom nivou. I to je strast, koja nas drži u borbi za najbolje rešenje. Upravo te vrednosti biće smernice naših aktivnosti i u budućnosti. One su za nas istovremeno stvar srca i stvar odgovornosti. Svaki zaposleni doprinosi uspehu kompanije PERI, sprovodeći te vrednosti svakodnevno u delo, služeći kao primer i prenoseći ih novim kolegama.

Svaku od naše četiri temeljne vrednosti detaljnije opisuju četiri termina. Oni konkretizuju ono što mislimo i predstavljaju, u međusobnom prožimanju, naš stav i pristup u svakodnevnoj komunikaciji.

Preduzimljivi

Odlučni
Hrabri
Orijentisani na uspeh
Odgovorni

Pouzdani

Temeljiti
Revnosni
Autentični
Pošteni

Otvoreni

Savesni
Radoznali
Učtivi
Agilni

Strastveni

Ambiciozni
Posvećeni
Kreativni
Efikasni

Ono što nas pokreće: Faktori našeg uspeha

Faktori našeg uspeha su ono, što nas čini jakim u suočavanju sa ozbiljnom konkurencijom širom sveta. Svaki dan ih iznova razrađujemo. Pritom je klijent uvek u fokusu – uključujući i one kupce, koje još uvek nismo pridobili. Kako bismo im bili od najveće koristi, postavljamo smernice kao lideri u inovacijama.

Činjenica da smo porodična kompanija, čini nas jakim, jer imamo nezavisnost koja nam omogućava da donosimo dugoročne odluke i zadržimo svoj prepoznatljiv PERI-duh. Kako bismo mogli dugoročno da investiramo u budućnost, potrebni su nam profitabilan rast i finansijska stabilnost. Da bismo to postigli, moramo zajedničkim snagama da radimo ekonomično i efikasno.

Poverenje koje nam ukazuju naši klijenti, obavezuje nas da im pružimo najbolji kvalitet u svakom trenutku. To važi, kako za naše proizvode, tako i za procese u kojima radimo. Naš timski duh je jedan od ključnih faktora uspeha – danas, kao i u budućnosti.

U blizini klijenta

Kompetentna rešenja
Klijent u fokusu
Internacionalna orijentisanost
Lokalno prisustvo

Inovaciona delatnost

Razumevanje potreba klijenata
Stručna kompetentnost
Uspešni proizvodi
Postavljanje trendova

Porodična kompanija

Dugoročna orijentacija
Finansijska stabilnost
Nezavisnost
Srdačnost

Najbolji kvalitet

Izvanredan kadar
Timski duh
Efikasni procesi
Odlični proizvodi