You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Zajednički uspeh na tržištu

Zadovoljni klijenti su naš najviši prioritet

Našim klijentima pružamo maksimalnu podršku u svakodnevnom radu stavljajući im na raspolaganje kvalitetne proizvode i usluge, kako bi bili konkurentni na tržištu. Svoja dostignuća merimo na osnovu uspeha i zadovoljstva naših kupaca. Zahvaljujući ovakvom stavu i motivaciji postali smo globalni lider u našoj branši. Danas i u budućnosti pronalazimo najbolja rešenja za naše klijente – sa velikom posvećenošću i u skladu sa savremenim tehničkim dostignućima.

Internacionalna kompanija u porodičnom vlasništvu

Mi smo porodična  firma sa istančanim osećajem za vrednost. Na takvim temeljima upravni odbor, koga čine gospoda Alexander Schwörer, Dr. Fabian Kracht i Leonhard Braig, zajedno sa internacionalnim timom menadžera, zasniva dugoročni koncept globalnog održivog razvoja. Naš cilj, već preko 45 godina, kao i moto za budućnost: Najbolja usluga za naše klijente.

„Internacionalni PERI tim menadžera poseduje temeljno stručno znanje iz oblasti tehnologije oplata i skela. Sveobuhvatnim poznavanjem lokalnih tržišta nastaju odgovarajući sistemi za svaki građevinski projekat, imajući uvek u vidu ukupne troškove materijala i radne snage.“

Partnerstvo i kompetentnost

Vrednosti naših stručnjaka su znanje, pouzdanost, odgovornost i neposrednost. Njihova ambicija je da, kao kompetentan i  partner dostojan poverenja, svojom posvećenošću, stručnošću i znanjem doprinesu uspehu klijenata na  različitim projektima širom sveta.

„Otvorenost i poverenje u međusobnom ophođenju, prepoznavanje koristi naših klijenata kao potencijal za uspeh, hrabro suočavanje sa promenama – mi u PERIju svakodnevno sprovodimo ove lajtmotive.“

Kvalitet i podrška

Za naše klijente smo uvek tu - sa efikasnim i bezbednim sistemima oplata i skela, odgovarajućim rešenjima za svaki njihov zahtev i kompletnom stručnom podrškom – pre, tokom i nakon svakog projekta.

„Naše usluge počinju mnogo pre postavljanja kamena temeljca i nastavljaju se i nakon završetka projekta.“