You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Za izradu armiranobetonskih stubova korišćene su CB/VARIO jedinice penjajuće oplate. Oplata glavnog nosača bila je poduprta PERI UP tornjevima sa ramom i VARIOKIT tornjevima za velika opterećenja, prilagođenim uslovima na gradilištu.

Zajednički uspeh na tržištu

Zadovoljni klijenti su naš najviši prioritet

Našim klijentima pružamo maksimalnu podršku u svakodnevnom radu stavljajući im na raspolaganje kvalitetne proizvode i usluge, kako bi bili konkurentni na tržištu. Svoja dostignuća merimo na osnovu uspeha i zadovoljstva naših kupaca. Zahvaljujući ovakvom stavu i motivaciji postali smo globalni lider u našoj branši. Danas i u budućnosti pronalazimo najbolja rešenja za naše klijente – sa velikom posvećenošću i u skladu sa savremenim tehničkim dostignućima.

Internacionalna kompanija u porodičnom vlasništvu

Mi smo porodična  firma sa istančanim osećajem za vrednost. Na takvim temeljima upravni odbor, koga čine gospoda Alexander Schwörer, Dr. Fabian Kracht i Leonhard Braig, zajedno sa internacionalnim timom menadžera, zasniva dugoročni koncept globalnog održivog razvoja. Naš cilj, već preko 45 godina, kao i moto za budućnost: Najbolja usluga za naše klijente.

„Internacionalni PERI tim menadžera poseduje temeljno stručno znanje iz oblasti tehnologije oplata i skela. Sveobuhvatnim poznavanjem lokalnih tržišta nastaju odgovarajući sistemi za svaki građevinski projekat, imajući uvek u vidu ukupne troškove materijala i radne snage.“

Partnerstvo i kompetentnost

Vrednosti naših stručnjaka su znanje, pouzdanost, odgovornost i neposrednost. Njihova ambicija je da, kao kompetentan i  partner dostojan poverenja, svojom posvećenošću, stručnošću i znanjem doprinesu uspehu klijenata na  različitim projektima širom sveta.

„Otvorenost i poverenje u međusobnom ophođenju, prepoznavanje koristi naših klijenata kao potencijal za uspeh, hrabro suočavanje sa promenama – mi u PERIju svakodnevno sprovodimo ove lajtmotive.“

Kvalitet i podrška

Za naše klijente smo uvek tu - sa efikasnim i bezbednim sistemima oplata i skela, odgovarajućim rešenjima za svaki njihov zahtev i kompletnom stručnom podrškom – pre, tokom i nakon svakog projekta.

„Naše usluge počinju mnogo pre postavljanja kamena temeljca i nastavljaju se i nakon završetka projekta.“