You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Mercedes-Benz Museum, Stuttgart, Deutschland - Am 20. Mai 2006 öffneten die Pforten des Mercedes-Benz Museums für Besucher aus aller Welt.
 
Sve što možete zamisliti
 
Sve što možete zamisliti
 
PERI iskustvo je isto toliko raznoliko koliko i međunarodni svet gradnje i održavanja. Prilikom izgradnje kompleksnih formi, zahtevnih objekata u mostogradnji i tunelogradnji, prilikom realizacije arhitektonskih zahteva u pogledu izgleda vidljivog betona i ambicioznihzadataka vezanih za skelu - obećavamo Vam i u budućnosti najveću moguću podršku i najbolja rešenja.

Kompetentnost s perspektivom

U cilju toga bavimo se inovacijama u različitim oblastima: novim materijalima za naše sisteme, modernom tehnologijom betona, kao i savremenim proizvodnim procesima i sirovinama za našu proizvodnju. Ili čak 5D projektovanjem, specijalnim zahtevima kao npr. oblikovanjem temelja za offshore generatore. Na taj način Vam nudimo najbolja rešenja i u budućnosti.

Znanje i iskustvo

PERI iskustvo je isto toliko raznoliko koliko i međunarodni svet gradnje i održavanja. Prilikom izgradnje kompleksnih formi, zahtevnih objekata u mostogradnji i tunelogradnji, prilikom realizacije arhitektonskih zahteva u pogledu izgleda vidljivog betona i ambicioznih zadataka vezanih za skelu - obećavamo Vam i u budućnosti najveću moguću podršku i najbolja rešenja.
U cilju toga bavimo se inovacijama u različitim oblastima: novim materijalima za naše sisteme, modernom tehnologijom betona, kao i savremenim proizvodnim procesima i sirovinama za našu proizvodnju. Ili čak 5D projektovanjem, specijalnim zahtevima kao npr. oblikovanjem temelja za offshore generatore.

Najbolja rešenja

Na taj način Vam nudimo najbolja rešenja i u budućnosti. Izgradnja mostova i tunela kombinuje visoke zahteve po pitanju izrade plana noseće konstrukcije i oblikovanja. PERI nudi rešenja oplata i skela na jednom mestu, za infrastrukturne objekte svih vrsta. PERI stručnjaci su dragoceni konsultanti i projektanti penjajućih oplata za realizaciju visokih objekata.
Zahvaljujući svom stručnom znanju i velikom iskustvu iznalaze najekonomičnija rešenja za najrazličitije projekte. Iskustvo stečeno na realizaciji projekata širom sveta, omogućava našim stručnjacima, da klijentima pruže najbolja rešenja za bezbednu i ekonomičnu gradnju.