You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

 
Sve što možete zamisliti
 
PERI iskustvo je isto toliko raznoliko koliko i međunarodni svet gradnje i održavanja. Prilikom izgradnje kompleksnih formi, zahtevnih objekata u mostogradnji i tunelogradnji, prilikom realizacije arhitektonskih zahteva u pogledu izgleda vidljivog betona i ambicioznihzadataka vezanih za skelu - obećavamo Vam i u budućnosti najveću moguću podršku i najbolja rešenja.

Kompetentnost s perspektivom

U cilju toga bavimo se inovacijama u različitim oblastima: novim materijalima za naše sisteme, modernom tehnologijom betona, kao i savremenim proizvodnim procesima i sirovinama za našu proizvodnju. Ili čak 5D projektovanjem, specijalnim zahtevima kao npr. oblikovanjem temelja za offshore generatore. Na taj način Vam nudimo najbolja rešenja i u budućnosti.

Znanje i iskustvo

PERI iskustvo je isto toliko raznoliko koliko i međunarodni svet gradnje i održavanja. Prilikom izgradnje kompleksnih formi, zahtevnih objekata u mostogradnji i tunelogradnji, prilikom realizacije arhitektonskih zahteva u pogledu izgleda vidljivog betona i ambicioznih zadataka vezanih za skelu - obećavamo Vam i u budućnosti najveću moguću podršku i najbolja rešenja.
U cilju toga bavimo se inovacijama u različitim oblastima: novim materijalima za naše sisteme, modernom tehnologijom betona, kao i savremenim proizvodnim procesima i sirovinama za našu proizvodnju. Ili čak 5D projektovanjem, specijalnim zahtevima kao npr. oblikovanjem temelja za offshore generatore.

Najbolja rešenja

Na taj način Vam nudimo najbolja rešenja i u budućnosti. Izgradnja mostova i tunela kombinuje visoke zahteve po pitanju izrade plana noseće konstrukcije i oblikovanja. PERI nudi rešenja oplata i skela na jednom mestu, za infrastrukturne objekte svih vrsta. PERI stručnjaci su dragoceni konsultanti i projektanti penjajućih oplata za realizaciju visokih objekata.
Zahvaljujući svom stručnom znanju i velikom iskustvu iznalaze najekonomičnija rešenja za najrazličitije projekte. Iskustvo stečeno na realizaciji projekata širom sveta, omogućava našim stručnjacima, da klijentima pruže najbolja rešenja za bezbednu i ekonomičnu gradnju.